President Bouterse roept op tot vreedzame verkiezingen

IMG_9954
President Bouterse bij de Hotspot van BiZa. Hij riep alle burgers op om rustig en correct te blijven en op 25 mei naar de stembus te gaan.

President Desire Bouterse heeft op de laatste dag van de 51ste Avond Vierdaagse (AVD) de totale samenleving opgeroepen om op vreedzame manier de weg naar de verkiezingen op te gaan.

Precies zoals het vredig is gegaan tijdens de wandelmars precies zo moet het zijn tijdens de verkiezingen. Wij maken allemaal onze keus maar daarna is er werk te doen voor ons land, aldus het staatshoofd dat meeliep in de groep van de partij waar hij voorzitter van is. Surinamers moeten hun burgerplicht vervullen. ‘Mie lob unu’, Dat zei de president zaterdagvond bij de hotspot van het ministerie van Binnenlandse Zaken aan de Domineestraat. De Commissie Voorlichting Verkiezingen 2015 blikt tevreden terug omdat ┬áhet doel was de samenleving te motiveren om op 25 mei 2015, naar de stembus te gaan. Via entertainment en give aways is getracht dit ondermeer te doen. Ook andere politici die meeliepen tijdens de AVD is gevraagd de burgerij op te roepen naar de stembus te gaan.